Kyllä oli taas tuskaa tämä kuvaaminen - ja täytyy myöntää, että ensimmäistä kertaa olin todella vaikeuksissa näköni kanssa!  Arghh, rasittavaa. Kaksiteholasit ja matala kaappi huonossa valaistuksessa ei tosiaan toimi. 

Jokatapauksessa sain tehtyä ullakkoa lisää.  Tein piipun muurin , ei nyt tosiaan ole välttämättä ihan oikeassa kohtaa , jos alakerran mittoja ottaa, mutta hyvä näinkin. Päällystin puupalat Minimaailmasta aikoinaan ostetulla valmiilla "tiilipaperilla". Vähän epämukava kiilto siinä on...  Suttasin seinän rakoihin maalia, ei ollut sekaan ihan yksinkertaista, kun tuntui, ettei ollut tarpeeksi pientä, ohutta sutia.   Jostakin haluaisin vielä purua -  tai varmasti paremminkin sellaista joka näyttää purulta.

Makuuhuonetta tyhjensin... Ja voi miten ihanalta tuo Väinölän Marian tekemä sänky näyttääkään, ja omatekemä tilkkutäkkikin herätti ajatuksen, että teinkö minä ihan oikeesti tämän.  Nyt mun silmään ei tuo tapetti miellytä, muttta kun viimeistelen listat ja laitan seinille tauluja, joku pieni hylly, niin eiköhän sekin siitä.

 

 

Uuni on liki ensimmäisiä minejä joita tein.   Kipinäsuoja lattialta on puuttunut pitkään, nyt sen siihen sain laitettua. Naulasin oikein ja yksi kulma vielä repsottaa :)   Tähän uunin mulla on vieläkin tekemättä ne "pellit"  yläosaan.

 

Ihana tunne, että tämä mummula alkaa jollakin tapaa olla valmis. Mullahan se yksi talo odottaa tekijää . En viitsi sitä aloittaa, ennenkuin tämä on kunnolla valmis.

Mukavia maaliskelejä!  ♥ Eliisa