Tamperelainen kun olen, niin toki sitten messuillakin olin. Olin sopinut jo vuotta aiemmin Riikamarian kanssa, että Nukkelan porukka hoitaa Nukkekotiyhdistyksen pöydän.  Pyysin Kirsiä  ja Minnaa avuksi.  Ja Nukkekotiyhdistys saa olla iloinen näistä kahdesta. ( Itsehän olen maailman surkein myyjä, huono esittelemään jne.  Smalltalk multa taitaa sujua kyllä. Ihmiset ovat ihania :)    Minna ja Kirsi hoitivat homma kotiin. Uusia jäseniä saatiin paljon, nukkekotiasiat ovat nyt todella in.

Messuilla oli siis tosi kivaa. Tuttuja näin paljon ja kasvoja vielä oudoille blogi-ihmisille.  Aino ja Maija Miniasioista, Liimanäppi Outi, Auliina Veneestä ja Viulusta ja varmasti muitakin... Nolottaa, että Eija esitteli minulle itsensä, ja olin aivan ulkona..  Lotte oli tietysti paikalla, Violet salaisesta puutarhasta, Piipa Pippurinen upean nimikylttinsä kanssa - Mariaa ja Esaa oli kiva nähdä, Krizzeä ja Wooperia - ja kaikkia. Voi että oli mukavaa! 

Jos en tuota myymistä osaa niin ostamisen taidon taidankin osata liian hyvin....    Osa ostoksista aivan heräteostoksia.  Sunnuntaina hinnat laskivat loppua kohden, joten tuli kyllä tehtyä todellisia herätyksiä :)

 

Tapetti Sirkka Lehtovuoren pöydästä, kaunista niin kaunista - ja nämä napit ja kampa. Mummulla pitäisi kyllä olla musta täikampa, mutta jotain parempaa Helmillekin. Sirkalla oli paljon kauniita , erilaisia tavaroita.

 

Nämä myös Sirkan pöydästä - pahvitaulu sopii mummulan henkeen, kuten myös vihreäpäiset keittiövälineet.

 

Wooperilta uusia astioita. Nyt ruskeaa väriä pöytään.  Alla Sirkan pöydästä ihanainen tapetti , en tiedä, mutta se vaan on niin suloista :)

 

Lätyt Mirjalta ja   leivosmuotit Salosen Mirkalta. Mirkalla oli myös taidokkaita "tuohitöitä", joita jäin kuolaamaan. Seuraavana tilipäivänä satsaan siihen "tuohikonttiin"

 

Christian Lundkvistilta  lipasto, joka menee mummun kammariin. Äidilläni on tällainen kotona, ja se on kaunis. Wooperin lamppu oli ihan pakko saada. Päällystän varjostimen mummulaan sopivaksi, eli varmaan jonku oudon väriseksi :)   Pieni pesuvati ja kannu olivat täydellisen valkoise ja sain pilkkahintaan ne. 

 

Doloreksen pöydästä kangasta... Tauti tämä on, kun näitä kankaita on pakko saada. Tämä oli niin erilaista. Siksak-nauhat on uusi intohimo - näköjään. Silkkinauhojen kera.

 

 

Vähän printtejä Esalta ja Marialta,  Gepetton Anulta kellokortti, että pääsen kelloja näpräämään.

 

Nämä oli niitä tarjousjuttuja.  Saapa nähdä mitä näistä tulee - ja mihin.  Huom. Pölyt on vieläkin pyyhkimättä pöydän tasolta... Muija on vaan messuillut ja ommellut...

 

Värejä - Väinölän Marian suosittelemia. Jospa Marian taidot tarttuisivat värien kautta minuunkin. Tuosta vihreästä väristä mulla on aika suuret odotukset :)

 

Sunnuntaina juuri ennen lähtöä, takki päällä ja mies soittelee jo perään tein vielä hätäisen ostoksen Krizzeltä, Angie Scarrin suolakurkku- ja sipulipötköt. Ja huomaa - oli pakko saada ne jiirileikkurit. Ne ovat tosi hyvät!! Ohuet kahvitikut katkesivat niin pehmeän täydellisesti. 

 

Tässä sitten oikein herätysten herätys - vanhapoika?veljekset meille.  Ihan huutolaispoikia, niin halvalla sain, toinen myötäjäisenä :)  Saapa nähdä mihin pojat päätyvät.

 

Kiitos kaikille.   Seuraavat messut Lahdessa kesäkuussa, sitten heinäkuussa Forssassa. Yritän päästä taas paikalle.

Tulipas pitkästi. Nyt kotia siivoamaan - huomenna alkaa taas työputki. Hyvä pudota välillä tahän arkiseen maailmaan :)