Heipparallaa!

Kerhoilimme keskiviikkona Tampereella Nukkelassa . Meitä oli pitkän tauon jlk monta paikalla - aikaansaannokset sitten vähän niin ja näin.  Mutta mukavaa oli. Ehkä se onkin joskus parasta, että saa ihailla Nukkelan Katin tuotteita, ostella niitä ja rupatella mukavia samanhenkisten ihmisten kanssa. Vaihtelimme myös materiaaleja keskenämme -joka on myös antoisaa.... vai kenelläpä ei olisi ylimääräistä materiaalia kotona?? Kysyy nimimerkillä ON ON!!

Meillä on kerhossa myös tänä vuonna synttäriswap, johon osallistuu 8 kerholaistamme.  Minä ja Kirsi Minikoti Matildasta olimme tammikuun lapsia. Tässä lahjojani . KIITOS!!!

 

Minna oli häämatkalla muunmuassa Pariisissa ja toi ihania juttuja minulle. Ja Minna tietää, että Eliisa tykkää vihreästä!!!

Minnalta kaunis ompelulaatikko mummulle:

Ja tietysti Niveaa mummun kasvoille - ei Tummelia :)

Upeat taulut!!!  Tuo enkelitaulu on ihan number ONE. Olivatko joku näistä Vatikaanista, jos oikein muistan??

Lasihelmet!  Minnan ohjeella vihertävä mummulaan ja tumma siihen tulevaan  "sinkkutalooni"

Kirsiltämummulle salomonin solmuilla tehty huivi !! Upea!  Ja tietysti Seura-lehti. Matto lämmittää mummun varpaita.

 

Olgalta upea tilkkutäkki. Ihanaa, että Olgakin jaksaa vielä meidän porukkaan tulla, vaikka varmasti nuorella naisella riittäisi menoa muutenkin.  Olisikos tuo leipä sitten sellainen sekahiivaleipä? Ei mummulla tuollaista vielä ollutkaan. Kiitos.

 

Heidiltä upea peili. Miten tuollaisen osaisi tehdä??    Kukkakimppu suloinen ja nuo ruukut sopivat mummulaan myös ihan täydellisesti.

Marke on ihan mielettömän taitava kaikessa! Minä sain myös virkatun peiton ja tyynyt.  Kyllä nyt kelpaa.

Erja on uusia kerholaisiamme - ideoita myös täynnä.  Miten teenmuruset voivat näyttää suklaarouheelta???  Kakku ja Agatha Christie menevät ehdottomasti  "sinkulle".

Arttu on myös mukana swapissamme ja lupasi tuoda minulle uuden kukkopillin!  Kiva kun Arttukin jaksaa meitä eukkoja, ihan huippuhemmo!!