Viime viikolla kerhoilimme Nukkelassa - sohvia  Minrin  opastuksella. Oma sohva on keskeneräisenä, eikä oikein natsaa... En ole perusluonteeltani mikään romantikko, ja sohvasta meinaa väkisinkin tulla hyvin simppeli perussohva - jo pitsien kanssa tuli ongelmia. Saas nähdä, koska sohvani on valmis....

Mummulle valmistui kuitenkin kaksi taulua.   Mulla on ollut yksi vanha kortti, josta olen ajat sitten ajatellut tehdä taulut Jussinkaskeen.  ( Heh, riittäisi varmaan , että tulostaisin jostakin kuvan "Poika ja varis" - taulusta -  muistelen, että mummullani oli sellainen kuva kammarin seinällä.)  Noh, taulut valmistuivat nyt vasta, kun saimme kasan "perintökortteja". Sieltä löytyi toinen samanlainen kortti ja sitten vasta maltoin tämä alkuperäisen leikata.  Sininen maali löytyi Tiimarin purkista, musta näytti liian synkältä, hopea ei muka ollu hyvä. Näihin olin tyytyväinen.

Kortin pinta on hauskan ropeloinen , vähän kuin oikea taulu.

 

Tässä sitten vielä vähän kevätväriä. Tytteli kävi näyttämässä uutta kevätkassiaan. Langat Doloreksesta, sitä väriä vaihtavaa lankaa. Ihania mun mielestä.  Hannan blogista innostuneena tilailin itsellenikin pari rullaa. Sydännapit ovat suhteessa liian isot - tai sitten kaupasta on löytynyt  jumbo-nappeja :)

 

Mukavaa kevättä kaikille!!