Tapasimme Minrin kotona viime viikolla kerhoilun merkeissä. Minna on tehnyt suuria :) löytöjä roskiksesta. Hyvää materiaalia väsätä tuoleja...  Tuntuu silti, että kaikki näyttää minulle aina niin helpolta, mutta aika väsääminen jokaisen työn kohdalla kuitenkin on :)

Päätin aloittaa suorilla linjoilla. Tein tällaisen hyvin yksinkertaisen , modernin nojatuolin. Ei mummulaan...   Tässäkin oli aika vääntäminen.

Kangas on niitä "Pippureilta" saatuja mallikankaita. ( Marjalle terkkuja :) Kaikki kankaat eivät siis olleet ruutua ja raitaa, vaan joukossa oli myös ihanan vaaleita, kiiltäviä ja pitsisiä kankaita.

Kukkakimppu on väsätty lauantain synttärikimpustani. Kiitos pojan perheelle. Malja muistaakseni Nukkelasta. "Pöytä" tytön korvakorurasiasta...

 

Teimme myös vaihdon, aiheena "nainen" .  Minä sain Qiin  ihanaiset kynsilakkapullot ja korut sekä kynsienhoitosetin.  (Alla yksi hopeainen neulekangas, jota mallipalassa on usemman värisena)

 

 

Tämä Astikaisen Tarun tekemä nukke on ostettu viime vuonna Tampereen Taikasormet-messuilta. Tyttöraasu on ollut kaapissa laatikon pohjalla. Nyt on vähän sellainen olo, että neiti on saanut oman tuolin ja meikkejä. Jatkossa varmasti paljon muutakin.  Hänelle voin tehdä niitä hepeneitäkin :)  - Niin, vaikka se mummun vekkihamekin on vielä kangaspalana...  Tytön ympärille kiedottu yhtä kangasta näistä mallipaloista.