Kiitos onnitteluista. Lapsenlapsi on rapakon toisella puolella, joten en pääse ihan hurahtamaan ja aikaa jää näille omille pienille, 7v sedälle ja 6v tädille. Influenssakin on tässä päällä,mutta nukkumisen välillä yritän jotain tehdä.

Liimasin paneelia keittiöön ja maalasin kaapin valkoiseksi... (naulakon koukut ovat vielä ennallaan ;), sinisen kaapin ovi on vielä kiinnittämättä, mutta ikkuna mökkiin on väsätty. Hyvin yksinkertainen. Maalaan sen valkoiseksi ja ikkunalaudan teen - ja luultavasti yläpuolelle hyllyn, sellaisen, että  saan siihen pienen verhokapan.  Naulakon laitoin seinään ja osa laukuista löysi paikkansa.

Heh, huomaatteko hienon seinän? Pahvista leikattu hahmotelma, kuinka ahtaaksi huone tulee - ja _pimeäksi_ , kuten tyttöni sanoi. Poika, ekaluokkalainen, on tosi innostunut Väinölän Marian tekemisistä ja odottaa innolla, että pääsee Forssaan retkelle. Olen päättänyt laittaa Jussinkaskeen sähköt ja sieltä luultavasti löydämme ainekset.

Lattiaan pitää saada värikäs matto ja peräseinään hyllyä ja taulua. Vanha leivinuuni tekisi mieli tehdä, ja joko tavallinen kaappi tai jonkinsortin lipasto oikealle seinälle.

Muuten, tämä blogini nimi vähän naurattaa... Villa Ella... ei ole kyllä Villaa lähelläkään, mutta olkoon nyt näin. Jos jossakin kohtaa se Villakin toteutuu.

 

1295167.jpg