Pitkän pohdinnan lähdin kuin lähdinkin Forssaan markkinoille. Jotenkin on jäänyt tämä mineily niin retuperälle - ajatuksissa se on  kokoajan, mutta jotenkin liian työlästä on saada itselleen sitä ihan täydellisen rauhaisaa mineilyaikaa. Kun lapset ovat nukkumassa, olisi aikaa, mutta silloin olen jo itse liian väsynyt. - Noh, kaikella aikansa.

Tässä ostoksiani.  Budjetti oli pienempi kuin aiemmin - mutta ihan kivoja juttuja löysin itselleni. Päivitän linkit myöhemmin...

Väinölän Marian pöydästä ihana leikkiauto ja jäätelöö - tytön valitsema.

Loten pöydästä olivat kaikkia sandaalit menneet sen sileän tien, mutta näistä mustista nilkkureista tykkään. Kuvaaminen oli aivan liian vaikeaa...

Pikkuinen pesusuti Jussinkasken mummulle - niin yritin painaa mieleeni tekijän - mutta huonosti jäi mieleen - Pirjo Aalto????  Perunasurvin on Juliannalta.

Juliannalta  myös nämä ihanaiset astiat.

Ja Juliannalta myös tämä harmaa ruukku , näyttää kuvassa ihan oikealta. Tämän laitan siihen "puutarhaani".

Salosen Mirkalta vihdoin ja viimein tuohikori - rahat eivät riittäneet siihen reppuun vieläkään - muistankohan seuraavilla messuilla kävellä ensimmäisenä Mirkan pöytään?

Ja suu makeaksi - Ihana pieni kakku Ninnin konditoriasta.  En valitettavasti muista tekijän oikeaa nimeä.

 

Elise Rasehornin ja Reetta Weidlichin pöydästa pullaa - namn.

 

 Tässä ihana labyrinttipeli - jos vaan saan sen ehjänä valmiiksi :) Setti Titta ja Isto Saariselta.

Ja kauan kaipaamani verenpisara Jussinkasken mummulle. Alasen Katriinalta siis.

 

Paljon tuttuja näin taas, pari tuntia laskin, että perhe (tarkoittaa lapset) jaksavat olla, joten kahdentoista jälkeen lähdin jo kotiin päin. Kangaskauppa Kankaisen kautta kylläkin, sieltä löytyi ihanaisia kankaita.... mutta se on sitten ihan toinen juttu :)