Kiitos ensin kaikille ed. postaukseen kommentoimisesta.   Sainkin sitten tuosta pohdinnasta voimaa tarttua toimeen, ja vihdoista viimein yrittää rakentaa jonkin sortin putkiradio mummulle.   Tuollaista vanhaa radiota kuuntelin lapsena kotona, äidilläni oli tälläinen. Makasimme siskojen kanssa lattialla, ja kuuntelimme  putkiradiota. Suosikkilauluni olivat silloin 5- vuotiaana Irwinin  Ryysyranta ja  Innasen Urjalan taikayö. (se Sleeppareitten putkiratio ei kolahtunut...)

Ne Esalta ja Marialta ostetut jiirisakset !! ( Ehdoton, pakko mainostaa!!) apuna, Bilteman tikut, ja mäntypuinen lista (josta mustalla lakalla jäi kivasti "säikeet" näkyviin) ja kankaana Päiväkodista saatu kangas. (Täytyy vieläkin Pippureitten Marjaa kiittää ja kysyä, että tarvisitko itse niitä omaan projektiisi?). Pöydällä (joka Väinölän Marian tekemä) on Kuuralehdon Anjan ja Dagmarin tuoma pöytäliina. 

Olen mää nyt niin iloinen :D     - Taustalla näkyy ikkunaa, Helmi Aleksandralla on piakkoin kammarin ikkuna valmiina ja verhotkin peräti...

 

1249223529_img-d41d8cd98f00b204e9800998e