Kodikkuus tullee paljolti siitä, että seinillä on mieleisiä tauluja, lattioissa mukavat matot, ikkunoissa kauniit verhot. Kukkaset ja pikkuesineet luovat myös tunelmaa. Näpräsin alkuviikosta pikkujuttuja, kun tuo mummulani on välillä jopa liian "raikkaan oloinen " tyhjyydessään ;)

 

Uusi kori. Ohjetta otin vähän Jane Harropin Thirties&Forties-kirjasta. Punonta on tosi kivaa, välillä on käynyt mielessä, että josko opettelisi sitä 1:1-töissä. - Niin ja punonnassa on tässä käytetty tylsästi Tiimarin paperipäällysteitä narua, sitä kun tästä huushollista löytyy ;)

 

1289410.jpg

Hylly on keittiöön "oven " pieleen.  Mummu saa siihen laittaa takkinsa ja päälle hattunsa (sitten kun saan sellaisia väsättyä ;) ja pakko on saada mahtumaan niitä ihania Swapin laukkuja.  Kultaiset koukut pistää mun silmään, mutta päätin, että nyt saa tämä nipotus loppua, kyllä  mummulla saa nyt luvaa olla vähän kullattuakin  metallisten sijaan. Hopea toki sopisi harmaaseen paremmin. Hylly siis balsaa, maalina Aqua Clou-vesiohenteinen petsilakka. Samaa olen käyttänyt lattioihin. Kivaa, kun saa sudit pestyä vedellä.

1289412.jpg

Sitten kukkaset. Nukkumatti on väsätty nukkekotikerhossa. Aina niin vaikeaa suhteuttaa näitä kasveja. Nukkumatti on liian iso Anopinkielen kanssa.... tai sitten on vaan vanha kasvi, toinen juuri istutettu.... Tykkään näiden kasvien tekemisestä. Haaveissa on tehdä Peikonlehti.   Mummulle täytyy kyllä tehdä myös pelargonia, muistelen että Väinölän Marialla oli ainakin ohjeet, kiitos etukäteen.  - Kukkien alla Sinooperistä ostettu puulaatikko, ajatuksena, että se menee Kirsti-työn kammariin.

 

1289409.jpg