Hiljaiseloa on ollut täällä blogirintamalla. Jonkinlainen nettiväsy on iskenyt.  Sovimme perheen kesken, että maanantai on perheessä tietokoneeton päivä. Tänään tiistaina kun avasin koneen ja tsekkasin blogilistan - hui, miten monta päivitystä.  On niin paljon ihania blogeja, mitä seuraan, että minulla menee hyvä tovi pelkästään sivujen läpikäymiseen. Mistä ihmeestä saisi vuorokauteen lisätunteja!!!   En millään luopuisi blogien seuraamisesta, kommnetoimisesta jne. -Mutta ulkona on mitä upein ilma ja tämän naisen pitäisi myös lenkkeillä ja hoitaa keski-ikäisen naisen sydäntä :)  ... taitaa olla sittenkin asenne- tai organiosintikysymys??

                                               

 

Joka tapauksessa - lapset vielä sairastavat, tänään ekaluokkalainen meni kouluun, mutta tokaluokkalainen on puolestaan kipeänä.  Aamulla oli tovi kokeilla hätäisesti muumilautasta, pojan aamupalalautanen kun oli tyhjentynyt.   Mulla kun on näitä "kolikonpohjia" - tämä on tehty 20 senttiseen.  Pohja kun on pahvia, ei näytä tietysti mitenkään aidolta, mutta hyvä yritys kumminkin.

 

Väinölän Marian ohjeella tehty puunkantokori.  Sanka pelkkä rautalanka (jotenkin tulee mieleen entisen miehen sangan korjaus...),  "päreet" ovat valmiita nauhoja Lidlin askartelupaketista. Mietinnässä, pitäisikö vähän maalata kukkaa tms.

 

 

Tykkään Tildasta, mutta onneksi mikään mahdoton Tilda-buumi ei ole vielä iskenyt. Ompelin tämän pupun viikonloppuna, ja sitä oli tosi kiva tehdä. Tildakirjojen ohjeet ovat todella hyvät ja ensikertalainenkin onnistuu varmasti.  Huom. Korvat ovat kiinni vielä nuppineuloilla, kun mietin niitä rautalankojen laittoa....