Kyllä voi nainen tulla onnelliseksi näin pienestä asiasta. Olen jo pitkään haaveillut amppelin tekemisestä. Uskon puute tuli matkan varrelta ja ostinkin sitten upean amppelin mummulleLotelta ed. kesän Forssan messuilta.  Mutta pakkohan tämä on saada itsekin tehtyä.

Meillä oli alkuperäinen ajatus, että teemme seuraavassa Nukkelan kerhossa amppelin. Minnan kanssa kuitenkin mietimme, että ajanpuute  on yksi tärkein syy, miksi se ei onnistu.   Ja huomasin nyt myös, että itse kaipasin tässä tekemisessä myös hyvää valoa ja tilaa.  Heh, tiedän mitä pyydän pukilta lahjaksi : Sellaisen suurennuslasin, jossa on valo ja se seisoo pöydällä.....

Amppelista vielä:  Lankana on helmilangan tapainen lanka, paksuus sitä luokkaa. Oma lanka jostakin alekorista joskus ostettu -voi jopa olla helmilankaa :D  Käytin tasosolmua (kierteinen nauha) ja kaksoistasosolmua.  Jotku vanhat helmet ujutin lankoihin. Kapea teippi oli ehdototon apu. Sillä teippasin kaikki ylimääräiset langat sivuun ja myös käytin siinä apuna, että sain välit suht samankokoisiksi.   Loppuun tein munkinnyöriä.    Ohjeita löytyy googlaamalla esim. " makramee amppeli"

Yritän väsäillä ohjeet myös kerhoon!

PS. Kukkapurkkina Sebamed- täyttöpussin korkki. Mielestäni tosi kiva ruukuksi!