Mineilyssä on hiljaista. Pää  on täynnä ideoita, ja hyvä yritys saada jotain aikaiseksikin kohtalainen. Himo tehdä myös 1:1 juttuja haittaa tätä pienoismaailmaani, ja myös tarve käydä lenkillä ja kuntosalilla. Miksi vuorokaudessa ei ole enemmän tunteja, MIKSII!!!!!!!

Mummulle kuitenkin sain ommeltua pienen pääsiäishenkisen liinan. Yritin käsin tehdä jotain kaunista, mutta ei siitä tullut kaunista :) Koneella ommeltu liina oli sitten kakkosvaihtoehto.  Ompelulanka oli vähän outoa, sellaista vanhaa lankaa puurullassa. Väri on kaunis. Helmillä on Kii:ltä saatu hartiahuivi yllään, kahvipöydässä Wooperin astiat, rairuoho on pojan hammasharjasta , tipuset massasta.

Huomaatteko, rairuoho on painunut tipujen alla, näinhän se ihan oikeastikin on...   Nukkelan Katilla oli uusia juttuja myynnissä, ja ostin tuollaisen peltikulhon... vai mikäs tuo nyt on?? Suloinen kuitenkin!

Mietiskelin, että kun kerran blogi on Helmin oma, niin tähän blogiin teen vain mummun juttuja.   Katsotaan nyt sitten kuinka aktiivisesti ehdin alkaa rakentamaan Talo Aurinkoista ja mihin päädyn sen esittelyn kanssa.

Vielä kerran OIKEIN MUKAVAA PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE!!