Aurinko paistaa niin ihanasti, että päätin ottaa lisää kuvia... eli kannoin pikkukaapin olohuoneeseen, pöydän päälle :) Kaappi sijaitsee siis eteisaulassa normaalisti.  

Tyttö asetteli mummun keittiön pöydän ääreen. Pöydällä uusi pesusoikko ja maitotonkka(Dolores) ja uusia hopean värisiä kippoja (Nukkela). Vihreä kaappi on siis muuttunut valkoiseksi, se taka-alalla. Lattialla ne kukkakaalini ja kaalinpäät. Tästä massailusta vielä, että nuo kaalin lehdet pitää tehdä todella ohuiksi, että näyttävät hyviltä. Luulin tekeväni ne aika ohuiksi, mutta vieläkin ohuemmiksi olisi pitänyt kaulita. Mutta ovat ne ihan hyviä.

Tässä kuvassa tuo mattokin näyttää kivan pirteältä, mitä se ihan luonnossa onkin.

1348610.jpg

 

Sain otettua kuvan, jossa näkyy ikkunan maisema. Jussinkasken ikkunasta näkyi puita ja metsää, joten tämä sopii mielestäni hyvin.

1348614.jpg

 

Kamarin puolella on vielä hyvin keskeneräistä. Laitoin Tiimarin kaapin sinne, odottamaan sitä mun itsetekemää peililipastoa....  Tein taulun äitini lapsuuskuvasta. Siinä on Helmi-äiti ja hänen kolme lastaan. - Kuva on mielestäni ihana. Taustalla näkyy vanha silta - omia lapsuusmaisemia -äidilläni on kädessä valkovuokkoja ja pieni pässikös? siinä vielä on. Kynttilänjalat ovat muistaakseni Nukkelasta. (Joo, mulla on paha tapa aina ostaa jotain pientä, kun menen kaupunkiin...) Äitini rippikuva vielä pikkukuvassa.

1348616.jpg

Vielä yksi lankeemus ; ) Shakkilauta. Se oli niin ihana..... Jossakin vaiheessa se tulee siihen isoon nukkekotiin, johon perheen isälle tulee oma huone..... Haaveita. Lapset tässä ihmettelevät, nappulat on ihan sekaisin.

 

1348613.jpg