mutta pitää päästä vähän tänne sivuilleni. Mietin pitkään, että voiko tänne laittaa keskeneräisiä juttuja. Tulin siihen tulokseen, että tämä on kuin oma päiväkirja, jossa pohdin ja mietiskelen projektiani ja tekemisiä. Voin  ihan hyvin laittaa tekeleitä sivuille, samalla päässä asiat hautuvat. 

Työn alla on ollut Mummun keittiöön kaappi. Jussinkaskessa oli vihreä kaappi, jossa oli yläosassa vielä kaapit ja laatikostot, tästä jätin ne pois.  Kaapin yläosasta olisi tullut korkeampi, eikä keittiön korkeus oikein olisi riittänyt.  Yläosaan tulee avohylly, alaosaan mietin vielä kaappia. Jussinkasken kaapissa oli leikkuulaudat ja tähänkin väsäsin. 1:1 kaapissa rotat/hiiret olivat jyrsineet osan leikkuulautaa, kun talo oli ollut tyhjillään yli 10 vuotta ;)

Tässä siis vaiheita. Keittiön pöytä täynnä puupölyä. Puuaines on ostettu Marialta, kivaa käsitellä.  Hyllyn osat ovat vielä irti, ylähyllyn alareuna vaatii hiomista - minikokoinen vatupassi olisi mukava.

- Nyt on vapaat taas ohitse, ja viikon työputki edessä yövuoroineen, toivottavasti saan kaapin valmiiksi ensiviikon vapailla. Tänään aion vielä maalata sen eilen väsäämäni puolipaneelin... sitten imuorinti ja kodin siivous, huoh.

1246465.jpg

1246513.jpg

Tämä kuva otettu illalla

1246467.jpg