Terveisiä Tampereen Nukke- ja Nukkekotimessuilta!

 Nämä olivat elämäni ensimmäiset messut, joten taisi vähän livetä käsistä :-) En ole ikinä käynyt edes Pirkkahallin kädentaitomessuilla, koska sosiaalisesta luonteestani huolimatta vieroksun paikkoja, jossa on ihan mahdottomasti ihmisiä. Mutta - kun on tämä himo iskenyt, uhmaa kaikkia lakeja, ja niinpä olin lauantaina hyvissä ajoin Tamperetalon portilla -jonossa Pippurisen Piipan kanssa. Ekarivissä, ettei vaan mistään jää paitsi .... Oli mukavaa tavata Piipa.

Antoisa hetkiä oli tavata myös Lotte, joka pikkutyttärensä ja miehen kanssa oli matkassa, Maria ja Esa, Wooper ihanine astioineen, Hanna huovutettuine eläimineen, Leppismummu vauvoineen (mitä vieläkin haikailen...), Astikaisen Taru ja ihanat nuket - ( selvisi myös, että olen ollut Tarun äidin kurssilla, ja isä-Astikainen on esitellyt ryhmällemme TV2:n tiloja luovuuskurssilla)

Tutustuin suulakkaan suuni kanssa myös Nannaan Oulusta ja hän on tehnyt ihania huonekaluja "voimapahvista". Violetteen törmäsin Nukkelan pöydällä.  Mukavaa oli tavata myös aina niin ihana Maria-hoitaja Pippureista ja sunnuntaina niin kertakaikkisen ihana Ylöjärveläinen naisporukka, he olivat myös hurahtaneet ;) Myöhästyin kotiintuloajasta täysin...

 Sunnuntaina olin lupautunut päivystämään nukkekotiyhdistyksen pöydässä. Sekin oli mukavaa hommaa, ihmiset olivat tosi paljon kiinnostuneita yhdistyksestä.  Ihanat ja raskaat päivät, olen ollut molempien päivien jälkeen aivan puhki.  Aivot kiehuvat kaikesta uudesta, ideoista jne.

 

Tässä muutamia ostoksia:

Väinölän Marian sivuilta jo tutuksi tulleet renginkaappi ja pöytä, just sopivia mummulaani. (Kuva ei ole edullinen väreille) Wooperin astiat : ne ovat kertakaikkien ihania. On mukavaa ostaa suomalaisia, käsityönä tehtyjä miniatyyriastioita. Jaana on aarre!

 

1360697.jpg

 

Nukkelan Kati tuli messuille liki suoraan New York/ Saksa- reissultaan ja minä lankesin näihin ihanuuksiin:

1360702.jpg

 

 Doloreksen pöytä oli aina täynnä asiakkaita.Iloiselta myyjältä ostaa vaikka mitä. Minä lankesin liimoihin, vahaan, vesielementtiaineisiin. Tämä on ihan mahdotonta...

1360714.jpg

 

Ostin minä vielä puuaineksia, pieniä kangaspaloja, ja kaksi uutta nukkea Tarulta. Kuvat myöhemmin, kun eivät oikein tässä hässäkässä onnistuneet.  Ostin jopa mummulaan uuden mummun, sellaisen, jolla on suupielet alaspäin, heh.  Eikä siinä kaikki -kehtaanko edes sanoa -Maria ja Esa toivat tilaukseni. Nyt sitten Eliisalta lompakko piiloon, ettei osta yhtään mitään pitkään aikaan, vaan askartelee reippaasti kaikista ihanista hankinnoistaan kivoja juttuja.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! Minä nautin lomasta 2,5 viikkoa. Ihanaa!