Tammikuu on jo hyvällä mallilla. Tuntuu hassulta, että  5 päivää ( ja heh, tilipäivä) ja olemme jo puolivälissä - vanhemmiten tuo aika menee aivan liian nopsaan.

Vaikka niin harvakseltaan olen päivitellyt, niin jotain pientä olen saanut aikaiseksi. Toki tuntuu siltä, että enemmän on mennyt roskiin. Päässä pyörii pitkästä aikaa näitä minijuttujakin - ja aina kun avaan tuon nukkotini kaapin oven, tuoksu saa hyvälle tuulelle. Se "minihurahdus"-aika oli jotenkin niin spesiaalia :)

Raanu mummulle - ihan simppelisti tehty liimaamalla lankaa ohuelle kankaalle, jossa oli valmiina hapsut. Lankana Noro-villalanka, jota jäi yli kaulahuivistani.

Pari peiliä. Eipä ollut helppoa asetella valmiiseen pikkupeiliin kehyksiä,  vaikka olin hyvinkin tarkka - mielestäni.  Nämä ovat ihan sellaisia saunan peilejä -  vai onkohan tuon taustalla olevan purkin syytä?  Värejä en ole osannut vielä päättää peileihin.

 

Tein pitkästä aikaa miniostoksia. Dolorekselta tilasin vähän lankaa, puikkoa, hiusainesta jne. Nämä avaimet oli ihan pakko saada. Ovat ihanan pieniä.  Alla muuten v. 1931 Marttojen laulukirja :)

 

Uudet silmälasit ovat tilauksessa.   On ollut tuskaa tehdä pieniä juttuja, kun silmät rasittuvat tosi paljon. Edes joulupukin tuoma  suurennuslamppu ei ole ollut kovin helpottava.

Mukavia mineilyhetkiä kaikille - käykää ulkonakin, on upea talvi!!