Kävin kaupungilla "nenä"-lääkärillä hakemassa lääkettä poskionteloihin ja tietysti kotimatkalla pysäkille oli pakko pysähtyä Nukkelassa.

Todella vähän ole siellä käynyt - paitsi muuten ennen ystävänpäivää - Lapsenlapseni oli saanut 3v lahjaksi Sylvanian talon! Arvatkaapa onko mummu kade ;)  Tuhlasin (kärvistelin rahanmenoa) sitten muutaman setin tytön taloon. Ne on kyllä tosi suloisia - siis lapsenlapset ja Sylvania talo-jutut. Ihan oikeasti haluaisin itsellenikin sellaisen, mutta jotenkin tämä ikä välillä muistuttaa -sellainen olematon "nalkutus" takaraivossa, että olisin muka liian vanha näihin.... 

Jokatapauksessa, Katille oli tullut paljon uutta. Tämä pieni kananen pisti heti silmään ja hinta 8e  ei ihan heti huimannut.  Kanasen leveys on 2cm ja korkeus pohjasta helttaan n. 2,1 cm. Avautuva on siis myös. Sisään vain jotain suloisia pääsiäismunia... jossakin piilossa ne mun joskus muinoin tekemät munat on.

 

Pääsiäinen on muuten vasta huhtikuun lopulla - tosi pitkä aika vielä. Mutta tämä piti ostaa, koska olen varma, että niitä ei pian enää olisi ollut.

♥ Eliisa ♥