Vietimme miehen kanssa  "laatuaikaa" lauantaista sunnuntai-iltapäivään. Eihän me mitään erityistä tehty, nautittiin, että saatiin vaan olla  - ihan kaksistaan. Heti  kun olimme kaksin, ajelimme yhdelle kirpputorille :-)  Meistä on ihanaa kaksin kierrellä kirppiksillä ilman, että lapset hokevat, että mennään jo... Mitään nukkekotijuttuja ei sinänsä löytynyt -  kasa vanhoja Novita-lehtiä, mutta yhdessä oli   nukkekotipuolelle hyvät raanunteko-ohjeet.

Mutta - sitten kun siellä Kangasalan puolessa olimme, halusin käydä Gepettossa. Olen pitkään miettinyt pientä taloa, simppeliä ja nyt sitten vihdoin ja viimein ostin "Talo Aurinkoisen" - sen pienemmän. Siitä saan Sinkku-tytölle mukavan kotoisan sopen. Ja luultavasti tämä talo mahtuu siihen makuuhuoneemme lipaston päälle -kunhan saan vähän järjesteltyä paikkoja ....   Gepetto-kaupassa oli kaikkea kivaa myynnissä, harmi, että aika oli tämän kaupan suhteen vähissä - mies kun odotti ulkona autossa :)

 

 

 

Bunkalankoja otin myös esille.  Halusin tehdä isohkon pyöreän maton  Neidille - värit ovat sellaisia minun oloisia.  Kilpikonna rekvisiittaa - olen saanut sen lahjaksi kerhomme Leenalta. Ihana! -  Löysin yhdestä ulkomaalaisesta lehdestä tosi kiva villamaton - teinkin sitten tilauksen uusista bunkalangoista. Saas nähdä milloin se matto sitten valmistuu.