Hiljaiseloa on ollut pitkään tällä minirintamalla. Olen harvakseeltaan käynyt toisten blogeissa, ja vielä harvemmin olen jaksanut kommentoida.   Olen saanut  tunnustuksiakin ja haasteita, kiitos Arttu, Anja ja Anneve. Ja anteeksi, etten ole näihin mitenkään aiemmin kommentoinut.

Nukkelassa kuitenkin kokoonnuimme eilen. Oma olo oli taas turhauttavan tylsä ( Koko syksyn poskiontelot ovat kiusanneet) , mutta seura oli kyllä maailman parasta!!   Ja piristi todella!  Kiitos Minri, Riitta, Kirsi, Arttu, Anna, Olga, Kirsi-Kii ja uusi kerholaisemme Marke, jolla on niin paljon upeita tuotoksia!!

Väsäilimme porukalla kransseja. Olisi pitänyt olla kamera mukana, toiset tekivät upeita. Omat tuntuivat tosi tylsiltä ja luultavasti tuo hopeanauhainen menee tuunaukseen :)   Tuo missä on punaisia marjoja, on tehty tavallisesta piippukrassista, mutta yhden kerholaisen vinkistä kiersin sitä punaisen muovirenkaan ympärille, niin näyttää vähän paremmalta. Muuten tuo piippukrassi on hiukan tylsähkö aines kransseihin.

 

Tampereen isot käsityömessut olivat marraskuun puolivälissä. Tämä eukko lankesi tapansa mukaan... ja päätti, että ensi vuonna minulla on 3 yövuoroa tuona viikonloppuna, etten pääse lähellekään Pirkkahallia. Ostin kaikkea kivaa..... kirjaosastolta löysin tämän kaipaamani kirjan, jossa on hyvät ohjeet nuken tekoon. Katsotaan, koska sellaisen saan aikaiseksi.... materiaalia on kyllä kotona :)

 

 

Joulua siis odotellaan... minä en ole mukana missään joulukalenterissa. Iso työ oli, kun tein omille lapsilleni pikkutavarakalenterin, he kun niin kauniisti pyysivät. Aika urakka tosiaan löytää pientä ja edullista, ja kuitenkin kivaa pikkupaketteihin.   Eilen kerhossa sovimme Minnan ( Minrin nukkekodin) kanssa, että teemme ensi vuonna kalenterivaihdon keskenämme! Aloitamme ajoissa :)

Mukavaa joulunalusaikaa kaikille mineilijöille!