Nukkelan nukkekotikerho kokoontui .Olemme pikkuhiljaa tutustuneet toisiimme paremmin, siksi se tekeminen varmasti on aina vaan mukavampaa. Mukana olivat lisäkseni Tuohelan Arttu, Moreenimäen Olga, Leena, Kirsi, Johanna, Oona ja Eerika, uutena jäsenenä Minna (joka osoittautui aika taitajaksi, hyvä meidän kerholle :) ja Nukkelan Kati tietysti emäntänä.

Tämän kertainen aihe oli paidat. Ohjeen olin tietysti  löytänyt netistä, malli jota monet muutkin ovat kokeilleet.  Oli meillä hauskaa, kun mietittiin kaulusten oikeaa asentoa. Leenalla oli onneksi kauluspaita, siitä sai ottaa mallia :) ... mutta kyllä ne välillä meni vähän sekaisin.  Nuoret ovat jälleen nopeita... Arttu ja Olga tekivät tosi nopsaan paitoja. Itselläni oli valmiiksi leikatut kankaat, ja sain yhden nappeja vaille valmiiksi, toisen puoliksi tehtyä. Tosin ohjasin välillä meidän nuoria, Oonaa ja Eerikaa (n. 10v tytöt)

 

KIITOS TAAS KAIKILLE!  Seuraavan kerran tapaamme syyskuun alussa, päivä ja aihe on vielä auki. Ideoita oli vaikka kuinka.

 

 

Tässä Olgan ja Artun paidat. Artulla hienot puunapit, koko isompi, koska Artun nukkekoti on isompaa kokoa. Olgan paidat tosi makeita, alimmassa kuvassa oleva punainen raitapaita on myös Olgan, Marimekkoa :)

1557913.jpg

 

Tässä vielä kaikki. Kuvien laatu ei ole hyvä, niin nopeasti otin kuvat. Kangaspalojen päällä olevat paidat ovat minun, kuvaa siis sitä, miten hidas olen :) 

 

1557906.jpg