Pääsin kuin pääsinkin matkaan. Aamulla kello oli soimassa puoli kahdeksan, koska halusin olla mahdollisimman aikaisin paikalla. Oli muutama tavoite saatavana...  Myöhästyin vähän, koska en kehdannut ihan täysillä hoputtaa perhettä... lapset kyllä söivät aamupalan autossa.

Tällaiset messut ovat kyllä sellaisia, että yksin niihin pitäisi lähteä- ja koko päiväksi :-)  Nyt olin perheen takia rajannut aikani 2 tuntiin - se olisi aika, että jaksavat odotella ilman isoja hertsaamisia äitiä.

Mutta - sain minä itselleni kivoja juttuja. Olisi ollut paljon enemmän ostettavaa, mutta tilipäivä on vasta ensi viikolla, enkä viitsi  tuhlata ihan kaikea etukäteen.

Isoimmat ostokset oli Väinölän Marialta ostettu sänky ja Lundqvistin Christianilta keinutuoli. Mulla on keinutuolin tekele kotona, Unimatilla sahattuja paloja, hiottujakin valmiksi- mutta keinu ei tunnu valmistuvan ikinä. Tämän keinun nähdessäni, ostin sen heti. Se oli just sopivan kokoinen, tarpeeksi pystyasennossa ja just mummulani tuolin värinen.  Mummukin istui siihen kuin nenä päähän.  Marian sänkyä haikalin ja sitten ennen lähtöä tein kaupat. Se on myös tosi hyvän näköinen siinä huoneessa, josta tulee mummulle kammari. Minusta tuo patjakangas on ihana.

 

1768693.jpg

 

Ehdin saamaan Loten amppelin (Missasin Marian putkiradion :) ja ostin Lotelta myös vihreän korin ja mansikkahillopurkin.  Wooperilta ostin tietysti astioita, hyvin harkitusti. Niihin sekoaisi täysin! Jaana on vielä aina niin iloinen siellä tiskin takana! -  Susannalta ja Saaralta ostin leipälaatikon ja pienen ilmoitus-liitutaulun. Lehelmän Leealta on sinapit, ne kuuluu ilman muuta mummulaan. Marian pikkupatalaput tulivat vielä mukaan. Jäin haikailemaan niitä virkattuja peittoja....

1768695.jpg

 

Koska aikaa oli vähän, en ehtinyt tarpeeksi nähdä nukkekotituttuja. Kuitenkin lyhyesti Lumililjan HoO:n, Violetin Salaisesta puutarhasta, Kurjenpolven Virpin ja Moreenimäen Olgan. Oli mukavaa nähdä, vaikkakin hätäisesti.

Doloreksesta ostin matskua... toivottavasti tällä lomalla ehdin muutakin, kuin vahtia lapsia rannalla ja trampoliinilla ja kuljettaa tyttöä telinevoimisteluun....

Mukavia kesäpäiviä kaikille!!!