Työt alkoivat 100% teholla, ja huomaan, että aika ei meinaa riittää mihinkään. No, eihän harrastuksille ole ikinä omasta mielestä riittävästi aikaa. Puolustukseki sanon, että osallistun elämäni ensimmäiseen swappiin, ja jo pelkästään päätös, minkälaisen laukun tekee ihmisille, jotka jo varmasti hukkuvat nukkekotilaukkuihin, otti aikaa. Toisille swappilaisille tiedoksi : Olen ikionnellinen jokaisesta laukusta, minulla ei ole yhtääkään vielä. Noh, ne 16 kpl ovat onneksi swappiin valmiina.

Tässä siis ihan muutama pikkuinen askar, joista ehdin ottamaan nyt kuvat. Huomasin, että mittasuhteet eivät oikein ole kohdallaan. Joko puukkoni on ihan hirmuinen teräase, tai sitten leikkuulautani ovat leivänalusia ;)  Puukko on tehty Marian ohjeilla, lenksu näköjään puuttuu. Kahvitikusta veistelty, hopeamaalia vielä pintaan. (kun saan tärpättiä ostettua kaupasta, tuli yllätys uunin kanssa, kun piti sutia putsata.) Tuppi on käsin ommelty miehen nahkalompsan kuoresta.

1211595.jpg

Keittiöpyyheteline sai maalia pintaan, näyttää aikas jämäkältä tuo alusta :)

1211594.jpg

Sitten näitä perinteisiä laatikoita, jotka odottavat täyttöä. Kyllä - täälläkin on Angie Scarrin kirja. Ne kukkakaalit ja appelsiinit on opittava tekemään, joskus...

1211593.jpg