Kirsti-tytön huone on saanut tapettia -  ja lattian. Väliseinätkin sain tänään sahattua, mutta ne ovat vielä muuten alkutekijöissa.  Ja huomasin muuten, etten ole maalannut kattoa lainkaan... Mietinnässä on muutenkin tuo lattia... pidänkö hyllyn hyllynä vain kiinnitänkö sen kiinni ja lattioihin lattialistat... Väliseinään en tehnyt ovea, vie ihan mahdottomasti tilaa huonekaluilta. Leikin, että ovi on tässä avonaisessa seinässä :)

Tiimarin kaapin käsittelin Aqua Cloulla -valkoisella ja liimasin vielä kovasta muovista lasit oviin. Kaappi odottaa sisäänsä jotain... Vaatteita, leluja tai liinavaatteita?

1404321.jpg

Löysin tämän vanhan kaverini. Olin 16-17 vuotiaana Paimion kansanopistossa nuorisotyö- ja luovantoiminnan linjalla ja niin boheemia että :) Tämä ostettu, virkattu koira roikkui vihreässä repussani. Se on liikuttava :)  Pujotin koiran pään lenkin läpi kaulahihnaksi.  EDIT 26.3 : Pujotin lenkin koiran pään läpi kaulahihnaksi - näin sen pitää olla :)  Perusmaton leikkasin siskon kankaasta.

1404323.jpg

Tähän vielä lipastosta kuva, kun nuo ihanat paperinuket ovat nätit kaapin päällä. Olen omista paperinukkearkeista skannannut ne Kirstille.

1404328.jpg

Viimeiseksi kuva keittiön verhoista. Olen vihdoinkin saanut tehtyä verhokapan, mutta  - kyllä - verhotankohylly on vieläkin kiinnittämättä  ;) Tuo pieni metallien nekka on Nukkelan Katilta ostettu messuilta. On mielestäni tosi suloinen.

1404332.jpg