10.12.2007 Olen harjoitellut kakkujen ja leipien tekoa. Tässä muutamista kuvia. Perunoita tuttuun tyyliin Kirsikkatortut ja unelmakääretorttu Kahvipöytä. Sieltä Hongkongista ;) Suklaakakut, tortut ja karjalanpiirakat siis Cernit-massasta, kermakakun kerma Oiva-siloitetta (tosi kätsy!) ja "marjat" Tiimarista. Patongit, pullapitko, sämpylät, ruisleivät ja edessä väriä kaipaavat joulutortut. Sämpylät ovat liian isoja suhteessä pitkoon ja patonkeihin. No, onhan niitä erikokoisia ihan oikeassakin elämässä. Patongit siis taikataikinasta. Mulla oli idea, että painoin patongin päälle mehupillilla pehmeän "kolon"pitkittäin. Kun otin pötköt pois uunista, pohja oli hauskasti, ihan oikean näköisesti revenneet, joten näin pohjasta tuli loppujen lopuksi etupuoli. |
|
tiistai, 19. helmikuu 2013