10.12.2007

Olen harjoitellut kakkujen  ja leipien tekoa. Tässä muutamista kuvia.

Perunoita tuttuun tyyliin

1123038.jpg

Kirsikkatortut ja unelmakääretorttu

1123041.jpg

Kahvipöytä. Sieltä Hongkongista ;)  Suklaakakut, tortut ja karjalanpiirakat siis Cernit-massasta, kermakakun kerma Oiva-siloitetta (tosi kätsy!) ja "marjat" Tiimarista.

1123056.jpg

Patongit, pullapitko, sämpylät, ruisleivät ja edessä väriä kaipaavat joulutortut. Sämpylät ovat liian isoja suhteessä pitkoon ja patonkeihin. No, onhan niitä erikokoisia ihan oikeassakin elämässä.

1123051.jpg

Patongit siis taikataikinasta. Mulla oli idea, että painoin patongin päälle mehupillilla pehmeän "kolon"pitkittäin. Kun otin pötköt pois uunista, pohja oli hauskasti, ihan oikean näköisesti revenneet, joten  näin pohjasta tuli loppujen lopuksi etupuoli.

1123046.jpg